24 maj 2016

Skellefteå Retromarknad 2016

Tittut!
Nej, jag har inte lagt ner bloggen. Jag har bara tagit en liten (ok, ganska stor) paus men nu tänkte jag försöka kicka igång igen med några inlägg.

Jag börjar med en liten tillbakablick på Skellefteå Retromarknad som arrangerades för tredje året, denna gång 8 maj på Folkparken. Vi hade bokat tre bord och lite golvyta och släpat med oss en släpvagn full med grejer. Tyvärr var försäljningen ganska dålig, säkert av en mix av anledningar. Att det var 23 grader varmt ute. Att folk reser bort när det är långhelg (Kristihimmel). Att något gått snett med annonseringen. Det var ändå en jämn ström av besökare hela dagen men de flesta bara tittade. Vände och vred på grejerna, beundrade men ställde sedan tillbaka trots att prislappen var tvåsiffrig. Det var som om den rätta kundkretsen inte hittat dit. Det enda vi egentligen sålde bra av var blomkrukor, vilket så klart rimmar bra med årstiden och det soliga vädret som får det att klia i gröna fingrar.

Det var synd att försäljningen inte var på topp då arrangemanget i övrigt var väldigt trevligt, Trevliga arrangörer, trevliga säljare, trevlig lokal och massor av trevliga grejer till försäljning! Priserna var dessutom trevliga! Vi hoppas att skellefteborna tar sig i kragen och shoppar loss nästa gång! Och att annonseringen fungerar bättre...

Här följer ett gäng bilder från marknaden. De flesta från våra bord.

Isi till bra pris var tyvärr inget som lockade i Skellefteå denna dag.Mattias laddar med en korv strax innan öppning.


 

Stig Lindbergs hänkelvas från serien Presenta blev inte såld.


Bakom oss, på scenen, stod Graninge Bruk Antik.

Strax innan öppning var lokalen fylld av retroskatter.

Vår vän och föreningskollega Malin Wiktoreng var på plats och sålde.

Malins bord och klädställningar svämmade som vanligt över av fina kläder!

Jag och Mattias, redo att ta emot kunderna!

Nu laddar vi istället för Umeå Retromarknad i september! Vi har haft svårigheter med lokal då vi tyvärr inte får vara kvar i Dragonskolan men vi hoppas ha en lösning inom snar framtid så vi kan börja planera och boka säljare! Vi längtar! Väl mött då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommenter!