11 september 2015

Fynden från Umeå Retromarknad

Vi sålde inte bara grejer på Umeå Retromarknad förra helgen, vi shoppade lite också. Som tur var, betydligt mindre än vad vi sålde!

Jag köpte ett andhuvud med kapsylöppnare under. Jag har dålig koll på hur man skiljer en äkta Ducky från en kopia. Denna är omärkt men väldigt fin ändå. Vi köpte också sex Piruett vickningsgafflar från Gense av Pierre Forsell. De ska fungera som kniv, gaffel och sked i ett. Det ska bli spännande att testa dem.


Den fina lampan med strut både uppåt och nedåt, behöver som synes ny el. Den har en del skavanker men vi väljer att se dem som patina. Den kommer att bli fin i trappen framöver.


Mattias shoppade tre kryddburkar från Jie (brukar kallas Tulpan) och en söt liten mus i teak och skinn.


Två nya tekoppar från Rörstrand blev det också. Till vänster Olivia och till höger Afrika utan fat. Den lilla mässingsfågeln hade vi på vårt bord men när vi packade ner våra osålda grejer fick den följa med hem :)För hela kalaset gav vi 585 kr. Känns helt ok med tanke på vad vi fick för pengarna!

1 kommentar:

  1. Det måste få ses som en bra slutsumma! Jag brukar försöka få vara med på sänglampor från -50, men har inte orkat ända fram än.. Det blir väl, till slut. Fyndandet är åtminstone halva nöjet!

    Om utrymmet var obegränsat, kunde det lätt få bli mera läckert porslin innanför väggarna. :)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!